Menütervező nagyobb főzésekhez

Aki speciálisan étkezik, annak a tudatos tervezés elengedhetetlen. Nem ugorhatunk be a pékhez egy kakóscsigáért, ha megéhezünk és éppen nincs nálunk valamilyen ennivaló. A hétvége nálam arról szól, hogy készülök a hétköznapokra, amikor a munka-gyerek-háztartás körök miatt az esti főzés egy igazi stresszforrás.

A tervezésben segítenek nekem a saját magam készített nyomtatható tervezőim, évek óta hűséges társaim. Ezt a menütervezőt is használom már egy ideje és nagyon bevált. Hét közben a kapcsos mappámba teszem és az ötleteimet beleírom, ha éppen eszembe jutnak, majd csütörtökön véglegesítem és vasárnap főzök…egész nap. Hát, mit mondjak, nem kifejezetten szeretem csinálni, de muszáj.

Menüterv csomag letöltése!

Javaslatok a nyomtatáshoz és a használathoz:

  • Töltsd le a zip fájlt, amiben a pdf fájlokat találod A4-es és A5-ös méretben
  • Az A5-ös méretű valójában egy A4-es méretű fektetett lap, ezért figyelj a nyomtatási beállításoknál, hogy a lapbeállítás a megfelelő legyen! Nyomtatás után a középen levő vonal mentén vágd ketté!
  • Üres/nem feliratozott verzióban is megtalálod a tervezőt, bátran szabd magadra!
  • Fekete-fehér nyomtatásban is használhatod, jól látszódik minden.
  • Mind a két oldalára nyomtass a papírnak és ha lehetőség van rá, használj újrahasznosított fénymásoló papírt!

Ha tetszik, amit látsz és szeretnéd megosztani másokkal is, akkor a bejegyzésre mutató linket oszd meg, ne magát a fájl, köszönöm.

Leave a Reply